Weeraba Kelvin


In december 2014 besloten Mandy en ik om via Compassion een kind te sponsoren. Het kind heet Kelvin en is inmiddels 8 jaar oud.

Deze sponsoring betekende dat Kelvin naar school kon gaan en tijd had met zijn vriendjes om te spelen in plaats van te werken voor een paar centen per dag. Hij en zijn gezin kregen ondersteuning en onderwijs op het gebied van hygiëne, werk en het leven met Jezus. Dit hield in dat er binnen het gezin veel veranderde. Ruim tweeëneenhalf jaar heeft Kelvin deelgenomen aan het project en wij betaalden dit graag voor hem.

Ik geloof echt in het feit dat wij op die manier een verschil kunnen maken in mensenlevens. Om door Jezus hoop te bieden op een betere toekomst.

Onverwacht

Toen we thuiskwamen van onze vakantie lag er een brief van Compassion op de mat.

In de brief stond dat Kelvin niet meer deelneemt aan het project in zijn woonplaats. De reden hiervan was dat de financiële omstandigheden van het gezin sterk waren verbeterd. De ouders hadden beter werk gevonden waardoor de gezinssituatie stabiel was geworden. Hierdoor konden zij alles zelf gaan bekostigen.

Ergens was ik er voor mijzelf vanuit gegaan dat wij Kelvin tot zijn 18e zouden sponsoren. Dus kwam dit bericht onverwacht. Maar het feit dat wij hét steuntje in de rug hebben gegeven om verandering mogelijk te maken maakt mij blij. Er is een verschil gemaakt!

Dus Weeraba (tot ziens) Kelvin. Gods zegen over jou en je gezin.

Ons andere sponsorkindje Ariel zal ik in oktober ontmoeten op het eiland Sumba. Ik kijk uit naar deze ontmoeting en hoop dat wij, de sponsoren van de Muskathlon, ook een geweldig verschil kunnen maken.

You may also like

Wat zoek je?

Storm

Comments are closed here.

Over Arend

Arend

Arend

Arend is personal coach en interkerkelijk spreker die iedereen wil motiveren het beste uit zichzelf te halen door hen in contact te brengen met de Bijbel, Gods Woord.