Stress counseling


New Season Coaching:

New Season Coaching staat voor persoonlijke- en leiderschapscoaching met een holistische aanpak. Dit wil zeggen dat tijdens het coaching traject alle segmenten uit het leven worden behandeld: werk en privé maar ook verleden, heden en toekomst.

Door deze aanpak krijgt de coachee inzicht in zijn/haar leven en kan aan de slag met eventuele blokkades die er zijn om gelukkiger en beter in het leven te staan. New Season Coaching helpt hierbij door als het ware een tijdje met de persoon mee te lopen.

Je bent aan het werk en wil dat graag zo houden:
Voor bedrijven is het belangrijk gezond en gemotiveerd personeel op de werkvloer te hebben. Dit is echter niet vanzelfsprekend, integendeel!

Volgens onderzoek van het CBS hadden in 2017 ruim 1 op de 7 werknemers Burn-out klachten. Dit varieert  van een paar keer per maand emotioneel uitgeput te zijn van het werk tot langdurig ziekteverzuim.
Als werkgever is het van belang dit te signaleren en aan de bel te trekken voor een werknemer niet meer in staat is het werk te doen. Met alle gevolgen van dien.

Helpen bij stressklachten:
Hoe eerder de klachten bespreekbaar worden gemaakt, des te groter de kans dat de werknemer aan het werk kan blijven, al is het misschien tijdelijk in een afgeslankte vorm.
New Season Coaching kan hierbij helpen door met de werknemer in gesprek te gaan, om zo te bekijken wat de reden is van de klachten. Vaak is het meer dan alleen de werkdruk waardoor mensen uit balans raken. Privé of andere zaken (denk aan rouw) die iemand bezig houden zijn ook vaak een belangrijke factor.
Juist door met een onafhankelijk persoon in gesprek te gaan kan de drempel verlaagt worden om de problemen aan te pakken. 

Het kan een enorme drempel zijn om te erkennen dat het even niet zo lekker gaat. Gevoelens van schaamte en falen spelen daarbij een grote rol. Wanneer de mogelijkheid er is om deze problemen aan te pakken kan dit al een groot effect hebben op het herstel. Gelukkig is er in de laatste jaren steeds meer erkenning gekomen voor deze klachten. 
Waar het jaren geleden nog als modeverschijnsel werd gezien is er nu begrip en erkenning voor de klachten.

Het is dan ook van belang dat de klachten tijdig gesignaleerd worden, zodat er iets aan gedaan kan worden. New Season Coaching heeft als missie hierbij te helpen en te ondersteunen. Zoals de naam ‘New Season’ al aangeeft, streeft zij naar een nieuw seizoen van groei en bloei in het leven van mensen.

New Season Coaching levert maatwerk. Kijk voor meer informatie op www.newseason-coaching.nl

 

You may also like

Comments are closed here.

Over Arend

Arend

Arend

Arend is personal coach en interkerkelijk spreker die iedereen wil motiveren het beste uit zichzelf te halen door hen in contact te brengen met de Bijbel, Gods Woord.