Counseling

Counseling bij Rouw

Onverwerkte- of uitgestelde rouw. Ik noem het de sluipmoordenaar van de kwaliteit van het leven. Rouw hoort bij het leven. Dat is makkelijk gezegd, maar wat nu als het u ineens zo plotseling treft of overrompeld? In veel gevallen treed een rouwproces in werking en zijn mensen na een periode van rouw weer in staat het leven op te pakken. Maar een aanzienlijk deel van de nabestaanden of getroffenen lopen vast in dit proces. Het leven is ineens niet meer hetzelfde en hoe moet u nu verder?

Ondanks dat het leven deze rauwe kanten kent, hoeft het niet zo te zijn dat u hier niet meer bovenop komt. Het kost tijd en moed om ermee aan de slag te gaan. Als counselor help ik u graag door deze periode heen. Als het ware loop een tijdje met u mee. Geef de rouw de ruimte die het moet hebben zodat het een plek mag krijgen die het verdiend en niet de plek die het lijkt op te eisen.

Merkt u dat u vastloopt en wilt u hier bij geholpen worden er bovenop te komen? Neem dan gerust contact op. Een kennismakingsgesprek of intakegesprek is gratis.